Wednesday, February 16, 2011

Go The Gunners...

Ni nama mamat ni Irwansyah.. Dia ni pyokong Barcelona.. Aku saja nak tunjuk muka dia sebab tahun lepas dia kutuk aku teruk beb.. Malu setahun.. Ni la masa ARSENAL nak tebus balik malu setahun...
Aku sebenarnya pon xtahu nk tlis apa.. Sebab xsabor nk tgk Arsenal men jap
agy........
Apapun sape bminat nak buat dia pakwe ambil la ye..
Yang duk usha blog aku nie, jd la Followers aku ye...
Semekom.........................................................................

Sunday, February 13, 2011

Barca oh Barca....

Arsenal hari rabu ini akan melawan Barcelona dalam Liga Juara-Juara Eropah...aku xtahu nak cakap pe la tapi aku harap ARSENAL boleh la kalahkan Barcelona.. Tahun lepas Barcelona menang dengan agregat 6-3.. Power la Barca tahun lepas.. Tapi tahun ni ARSENAL lebih kuat dari segi semangat, dari segi permainan dan Arsenal de player baru yang bagus dari tahun lepas.. Dapat Marouane Chamakh, dapat Sebastian Squillaci dan dapat Laurent Koscielny dah membantu Arsenal jadi power tahun ni.. Lagipun, Midfield arsenal memang power.. sebab de Fabregas, Samir Nasri dan ada pemain muda yang berbakat Jack Wilshere... apapun Good Luck Arsenal..!!!

Saturday, February 12, 2011

ARSENAL MENANG LAGI...!!!

Tadi aku baru tengok pasukan favourite aku iaitu Arsenal menang dengan Wolverhamton Wanderers 2-0.. apa yang aku bangga dengan arsenal ni sebab players mereka power control ball. Lagipun, pasukan Arsenal sebuah pasukan yang mementingkan kerjasama untuk menjaringkan gol..bukan senang tadi dia orang nak buat gol..Fabregas dan Walcott merupakan assisted yang bantu RVP buat gol tadi..


Robin Van Persie buat 2 gol..Caya la bro..hoho

Friday, February 11, 2011

Masa zaman aku praktikal lu kt RTM Pahang

video

Ini kalau kowrang nak tahu masa aku praktikal dulu aku dapat 1 job yang dipanggil Special Report or SR. Puas aku nak buat pasal Pelukis Jalanan ni, aku kena interview orang ramai, pergi cari orang nak ak interview la.. Last2 aku dapat gak la wat cte nie,..so kowrg layan je la tgk video ni k??komen2 la ye..huhuhu